Zebegényi sikerek az EFI futóversenyén

Október. 5-én a szobi Egészségfejlesztési Iroda (EFI) által megrendezésre került futóversenyen vettünk részt néhány zebegényi diákkal. A 2. osztálytól a 8. osztályig bezárólag, minden korcsoportban indultak gyerekek az iskolánkat képviselve. Az időjárás aznap nem kedvezett számunkra, már reggel a gyülekezőnél eleredt az eső, ami aznap kitartóan esett, hol kevésbé, hol jobban. Ez a gyerekeket szinte egyáltalán nem lombozta le, izgatottan várták, hogy elrajtolhassanak.

Regisztráció után, délelőtt 10 órakor a megnyitó és a bemelegítés után indult az első korosztály. Ezt követte a második, a harmadik végül a negyedi korosztály.

A verseny lezárása előtt az EFI vendégül látta a gyerekeket egy ebéddel a helyi büfében. Emellett forró teát, innivalót, pogácsát is kaptak a gyerekek. A verseny lezárásaként kihirdették az eredményeket. A helyezést elért gyerekek az oklevél mellé érmet is kaptak és felállhattak a dobogóra. Ezen kívül minden versenyző kisdiák oklevelet kapott. 13: 00-kor fáradtan, de örömmel és büszkén tértünk haza a versenyről.

Elért eredmények:

I. korcsoport II. korcsoport III. korcsoport IV. korcsoport
4. Légrádi Kirill 12. Tóth Hibó Kristóf 1. Buzgó Kadosa 4. Bernáth Aba
6. Mundi Áron 36. Nagy András 2. Viraszkó Panna 8. Korcsok Viktor
35. Oláh Levente 38. Demjén Lídia 5. Mundi Ádám 9. Varagya Gergő
36. Molnár Magor 42. Németh János 9. Kopanyecz Attila 12. Zoller Viktória
  43. Gellert-Vígh Franciska 10. Miklóssy János 18. Katona Zsófia
    17. Sereg Zsombor 19. Ledvényi Rita